Vi har varit involverade vid flera bröllop genom åren och tagit många fotografier av par som njuter av deras speciella ögonblick.
Varje bröllop presenterar en ny uppsättning utmaningar när det gäller att ta de bästa bilderna. Men för ett par är ett bröllop mer än bara bröllopsdagen. Det finns många andra stunder som är värda att fånga som leder fram till äktenskapsdagen. Därför finns det bröllopspaketet för dem som vill fånga varje ögonblick i ett fantastiskt album.

Bröllopspaketet innehåller alla tre viktiga bröllopsprogram. Detta före bröllopsfoto och förlovningsfoton, själva bröllopet och slutligen mottagningsfoton. Anledningen till att vi är så framgångsrika med bröllopsfotografering är att vi lär känna bruden och brudgummen först. Det är väldigt viktigt för oss att fotografen känner till de finare detaljerna och speciella kraven för det nya paret.

Vi kan fånga de perfekta stunderna under förlovningsbröllopet, bröllopet och festen, genom att helt enkelt kommunicera bättre.
Det händer ofta när paret ser tillbaka på sitt album, de hittar flera misstag och bilder som kunde ha varit bättre. Till exempel, för vissa var belysningen inte bra, för andra var de inte kreativa, för vissa kan bilderna vara för allvarliga och nyktra och de ser tillbaka till ånger att inte ha mer leende på bilder eller roliga foton.
På vår fotostudio har vi organiserat oss för att undvika dessa ånger från gifta paret.