Företagspaketet handlar om studio, utomhus fotografering eller fotografering på företaget. Företagspaketet är oftast valet av de kunder som vill bygga sin företagsbild. Detta kan göras på många sätt och genom att utnyttja många olika tjänster. Detta kan innefatta att ta professionella profilbilder och fånga kontoret och dess miljö. Det kan också innehålla korta videoklipp som strategiskt kan utnyttjas av klienten när de har en potentiell kundbesök.

Evenemangsfotografering är en typ av företagspaket där vi kan hjälpa Företaget med en så kallad destinationsporträtten så att företaget kan bygga ut sin bild under en affärsresa. Destinationsporträtt är de foton du tar på din favoritplats medan du är på en tjänsteresa.

Porträttfotografi av en person fångar personens personlighet på en bild. Uttryck, förgrunden, mitten, bakgrunden samt kamerainställningar och linser är några faktorer som krävs och gör det svårt att ta foton på kundens webbplats.
Mina walk-in porträtter är mycket populära och det finns flera ställen där detta kan göras. Oavsett om ni väljer studio eller fotografering på plats krävs bra ljuseffekter och bakgrunder för att utföra perfekta porträttfotografering. dock ska det  finnas bra med utrymme tillgängligt och personen ska kunna posera där bekvämt.

Vi erbjuder också våra kunder porträttfotografering på plats eftersom vi har kunskap och erfarenhet för att kunna hantera kundens önskemål. Det innebär emellertid också att kunden måste tillhandahålla ett tydligt utrymme på plats som sannolikt kommer att vara ett företags kontor. Utrymmet ska vara klart nog för att fotografen ska kunna installera ljusen, ha en tydlig bakgrund så att reflektionen inte förstör bilden.

Det är allt svårare att ta ett porträttfoto på plats dvs på kundens företag. På min fotostudio har vi rätt kompetens för att kunna ta sådana bilder.
Dessa bilder  är ögonblicksbilder som kommer att förbli hos företaget som ett minne om en bra prestation eller hantera deras klient. På Carlsbecker Studios erbjuder vi företagspaketet och är ganska flexibla i de tjänster vi erbjuder.

Vi levererar kvalitet, bekvämlighet och konsistens. Vi specialiserar oss i verkställande porträtt och företagshändelser av alla storlekar. 

Vi har fullt förståelse  hur upptagen arbetsveckan är, så det finns inget behov av att göra sig av med kontorsarrangemang. Carlsbecker Studios kommer att tillgodose ditt schema och arbeta med dig. Kolla in mina företagspaket och se vilken som passar dina behov.